Дигитални решения за вашия бизнес

SEO оптимизация

Искате да увеличите органичния трафик към сайта си? Тогава сте на правилното място. С повече от 10 години опит в оптимизацията на сайтове, нашите SEO експерти ще ви помогнат да излизате на челни позиции в органичните резултати.
seo optimization

SEO оптимизация

Чудите се какво представлява оптимизацията на сайт? 

SEO (съкращение на „Search Engine Optimization“) е процес чрез който се извършват действия за подобряване на резултатите в търсещите машини.

Основните действия се извършват в три направляния:

  • On-Page оптимизацията е динамичен процес, който проверява състоянието на вашия сайт. 
  • При OffPage оптимизацията се работи за увеличаване на авторитета на сайта ви чрез външни връзки към него..
  • Семантиката или съдържанието на даден сайт е фактор, който ства все по важен за класирането на сайта.
Дигитална SEO агенция DMF

Как нашата услуга по оптимизация ще помогне на вашия бизнес

seo

Увеличаване на видимостта в търсачките

Увеличаването на видимостта на сайта в търсачките и подобряването на позициите по които сайта се класира са ключови за бизнеса ви.

Присъствието в мрежата по повече ключови думи и тяхната по-дбра позиция спрямо конкурентите ви дава огромно предимство в очите на потенциалните ви потребители.

Увеличаване на трафика към сайта ви

Увеличаването на трафика води до повече клиенти на сайта ви, което води след себе си до повече покупки или запитвания за бизнеса ви. 

За разлика от рекламите (при спряна реклама бизнеса не се показва) при SEO оптимизацията резултатите са сравнително устойчиви и продължителни във времето.

SEO ДЕЙНОСТИ

Какво включва SEO оптимизацията

Когато изберете SEO DMF за оптимизиране на вашия сайт за търсачките вие получавате много повече от агенция. Вие получавате партньор, който се грижи за просперитета на вашия бизнес

Често задавани въпроси за процеса на SEO оптимизация

Имате въпроси за оптимизирането на сайт? Вижте най-често задаваните въпроси от клиенти. Ако не откривате отговор на вашия въпрос може да се свържете с нас на телефоните или контактната форма в сайта.

SEO оптимизацията на сайт (SEO от англ. Search Engine Optimization) е процес, който включва различни стратегии, техники и действия с цел подобряване видимостта на уебсайт в резултатите от търсачките като Google, Bing и Yahoo. Целта на SEO е да увеличи органичния (не платен) трафик към даден сайт чрез повишаване на неговата позиция в резултатите на търсачките за определени ключови думи и фрази.

Оптимизирането на уебсайт (SEO оптимизация за търсачки) може да бъде продължителен и непрекъснат процес. Времето, необходимо за оптимизацията, може да варира в зависимост от множество фактори, включително:

  • размерът на сайта
  • конкурентност на нишата
  • текушо състояние
  • цели за оптимизацията
  • ресурси за оптимизация

Резултатите от оптимизирането на уебсайт могат да варират значително в зависимост от типа на извършените промени и целите на оптимизацията.

Подобренията в SEO често отнемат време, преди да се появят в резултатите от търсенето. Обикновено може да се очаква да видите промени в класирането от 6 до 9 месеца след началото на оптимизацията.