Дигитални решения за вашия бизнес

Изработка на сайт

Искате да имате сайт, но не знаете как да го направите? Ние ще ви помогнем!
изработка на сайт

Изработка на сайтове

Изработката на уебсайт е важен процес, който може да допринесе значително за успеха на вашия бизнес или личен проект. В света на дигиталните технологии, присъствието на интернет е съществено за достигането на по-широка аудитория и предлагането на продукти или услуги. Качественият уебсайт служи не само като визитка на вашата марка, но и като платформа за интерактивно общуване с клиентите.

  • Вашият сайт е вашата виртуална визитна картичка. 
  • Уебсайтът ви помага да представите продуктите или услугите си на вашите клиенти.
  • Добре структурирания сайт води до по-големи шансове за продажба.
Дигитална агенция DMF

Защо да имате сайт

what-makes-a-good-website

Създаване на бранд идентичност

Вашият собствен сайт ви позволява да представите на света вашата марка по най-добрия за вас начин.

Идентичността на марката може да се представи най-добре от вас на платформа, която сте избрали за целта.(WordPress, Opencart, Cloudcart, Shopify)

Уникалният дизайн ще ви открои от конкурентите и ще ви даде предимство в очите на клиентите ви

Гъвкавост

Наличието на ваша система с която да управлявате съдържанието ви дава гъвкавост, която другите платформи не могат да ви предоставят.

Добавяйте съдържание (услуги или продукти) по всяко време, управлявайте наличностите си и промотирайте бизнеса си, за да стигне до хората,.

какво трябва да знаете за изработката на сайт

Важни стъпки в процеса на създаване на сайт

Процес на работа

Създаване на сайт

Разбиране на нуждите на бизнеса

За да се създаде сайт, който да отговаря на нуждите на бизнеса е необходимо да се направи анализ на конкурентите, анализ на потребителското поведение в конкретната бизнес ниша и създаване на бранд стратегия.

Създаване на дизайн

Креативните дизайни, базирани на създадената стратегия помагат на потребителите да се очароват от вашата дигитална презентация на бизнеса. В зависимост от избраната платформа се проектира и изработва дизайн, който да отговаря на изискванията.

Изработка

Финалнитя процес е изработката на сайта. След избора на дизайн доста често се налага да се правят промени, за да може да се отговори най-добре на потребителското търсене. Различните платформи имат свои изисквания, които да се изпълнят.

FAQ

Често задавани въпроси за изработката на сайт

Правилната информация може да бъде от ключово значение при вземането на решение за изработката на уеб сайт. В следващите раздели ще намерите специфична информация за вашите най-често задавани въпроси.

За професионалната изработка на уеб сайт ви е нужен ясен бизнес план, разработен дизайн, качествен хостинг и домейн име. Освен това трябва да сте решили какво съдържание и функционалности ще включва сайта ви, като например контактни форми, онлайн магазин или блог.

Цената за изработка на уеб сайт се определя на база сложността на дизайна, броя и сложността на страниците, специфични функционалности, като електронна търговия или интеграция с външни услуги, също така дали изработката ще бъде със стандартен шаблон или персонализиран дизайн.

WordPress е популярна система за управление на съдържанието, която предлага гъвкавост и голям избор на теми и плъгини. Други платформи като Opencart, Cloudcartили Magento могат да предложат различни функционалности и по-специфични решения за уеб сайта. Разликата се състои в потребителската база, персонализацията, мащабируемостта и изискванията за обслужване и поддръжка.