Дигитални решения за вашия бизнес

Реклама в TikTok

Готови ли сте да рекламирате в TikTok и вашата марка да бъде забелязана в тази непрекъснато разрастващата се платформа? С над 1,5 милиарда потребители, това е платформа, от която трябва да сте част. Тук сме, за да ви покажем как да се включите, независимо от вашата индустрия.

Какво е реклама в TikTok?

Независимо дали стартирате нов бизнес или издигате бизнеса си на следващото ниво, измислянето на перфектната маркетингова стратегия и добре насочената рекламна кампания в TikTok с рекламни послания, спиращи превъртането, може да помогне за постигането на впечатляващи резултати както за електронната търговия, така и за бизнесите, които търсят lead generation.

Дигитална агенция DMF

Основни ползи от рекламата в TikTok

Увеличете своя обхват

Над 150 милиона потребители използват TikTok. Основно Millenials и Gen-Z , но приложението става популярно и сред други поколения. Според статистиката 80% от потребителите са между 16-34 и 26% между 25-44.

Увеличаване на ангажираността

Чрез различни похвати за реклама вие можете да увеличите ангажираността на потребителите с вашата марка – популярни мелодии, хаштагове или трен новини мога да ви помогнат да сте вайръл.

tiktok
Brand

Индивидуалност на марката

Тази платформа ви позволява да сте много по разчупени и креативни в подхода си към потребителите. Възрастта на хората, които използват Tik Tok позволява на марките да използват тон, който в други социлани мрежи не е подходящ.

Често задавани въпроси за TikTok рекламата

TikTok често се свързва с Gen Z, тъй като първоначално придоби популярност сред по-младите потребители. Въпреки това, той се превърна в разнообразна платформа, която се харесва на широк кръг възрастови групи. Въпреки че значителна част от потребителската база на TikTok все още е Gen Z и Millennials, тя привлече по-възрастни потребители и дори бизнеси. Всъщност 37,4% от потребителите на TikTok са на възраст над 30 години.

Съдържанието на TikTok е разнообразно, от вирусни танцови предизвикателства до образователно съдържание и демонстрации на продукти. Това разнообразие позволява на марките да достигнат до широка аудитория отвъд поколението Z. В зависимост от вашата целева аудитория и стратегия за съдържание, TikTok може да бъде ефективна платформа за ангажиране на потребители от всички възрасти.

Рекламирането в TikTok може да бъде изгодно по няколко причини. Първо, TikTok може да се похвали с над 1 милиард активни потребители месечно по целия свят, осигурявайки огромна потенциална аудитория за вашата марка. Второ, неговият алгоритъм насърчава виралността на съдържанието, което улеснява вашите реклами да достигнат до по-широка аудитория.

Потребителската база на TikTok също е силно ангажирана, прекарвайки средно по 95 минути в приложението дневно. Това може да доведе до повишена експозиция на марката и потенциално по-високи проценти на реализация. И накрая, TikTok предоставя подробни опции за насочване, което ви позволява да достигнете ефективно до вашата идеална аудитория.

Разходите за реклама в TikTok варират значително в зависимост от няколко фактора, включително целите на вашата кампания, опциите за насочване и качеството на творчеството. Обикновено можете да зададете дневен бюджет или бюджет за цял живот за вашите кампании и ще бъдете таксувани въз основа на типа реклама и взаимодействията, които генерира (напр. кликвания, показвания или ангажирания).