Дигитални решения за вашия бизнес

Реклама в Google

Търсите PPC експерт, който да е наясно с бизнеса ви и да ви донесе желаните резултати чрез Google реклама?

Защо вашият бизнес се нуждае от Google Ads?

Google Advertising е система, базирана на търг, която позволява насочени реклами да се показват в резултатите от търсенето с Google и в други продукти на Google.

Така бързо можете да покажете своя бизнес на потенциалните си потребители.

Най-известен с това, че успява да привлече точните клиенти в точното време, Google Ads работи както за малки фирми, така и за големи мултинационални компании, насочвайки се към идеални аудитории въз основа на тяхната текуща и предишна онлайн активност.

ДИГИТАЛНА АГЕНЦИЯ DMF

Как нашите специалисти ще ви помогнат да постигнете резултати с Google Ads

google-ads

Комбиниране на различни стратегии за реклама с цел оптимизиране на процента на реализация (CRO)

Тайната на успешната кампания в Google е много повече от това просто да пуснете рекламите и вашия уебсайт да се показва в Google.

Тайната за постигане на оптимални резултати се крие във възможността да накарате възможно най-много хора да се обадят/свържат с вас, след като кликнат върху вашата реклама и попаднат на уебсайта ви.

Сертифицирани Google Ads специалисти

Чрез нас вие намемате екип от сертифицирани Google Adwords специалисти, които имат минимум 2 години опит в управлението на различни кампании на местно ниво. Ние ви помагаме да създадете перфектната комбинация от стратегия и изпълнение, за да гарантираме, че постигаме вашите цели.

ДИГИТАЛНА АГЕНЦИЯ DMF

Какво можем да направим за вас?

Често задавани въпроси за рекламата в Goolge

Различните типове Google Ads служат за различни цели, което ни позволява да достигнем до други потенциални клиенти по време на множество етапи от пътя им към покупка. Те могат да включват търсене с дисплейни реклами, видеореклами, реклами за пазаруване, реклами за ремаркетинг и реклами за популяризиране на приложения. Комбинирането на тези формати може да създаде цялостна дигитална маркетингова стратегия, която постига вашите цели. Ние можем да изградим информираност, да насърчим трафика на уебсайта, да увеличим продажбите и много повече с персонализирана комбинация, за да увеличим максимално цялостната ви рекламна ефективност.

Цената на вашата реклама в Google варира в зависимост от редица фактори като ключови думи, вашата индустрия, целеви аудитории, разположение на рекламите и конкуренция. Google работи по модел на плащане на кликване, при който можете да зададете бюджет за кампаниите си и да плащате всеки път, когато някой кликне върху рекламата ви.

Дневният ви бюджет ви дава ясна представа какво харчите всеки месец и дали резултатите, които виждате от тези бюджети, си заслужават инвестицията. Вашите бюджети могат да бъдат коригирани по всяко време въз основа на вашите цели, резултати и финансови обстоятелства и е важно да проведете проучване на ключови думи, да създадете завладяващо рекламно копие и да оптимизирате кампаниите си, за да видите най-добрите резултати.

В DMF ние извършваме задълбочен анализ на вашия бизнес, целеви аудитории и конкуренция в индустрията, за да определим доколко рекламирането в Google е подходящо за вашия бизнес.