Дигитални решения за вашия бизнес

Реклама във Facebook

Искате да рекламирате във Facebook и да достигнете до вашите потенциални кленти? Ние ще ви помогнем!

Защо да рекламирате във Facebook

С над 2 милиарда активни потребители, вие имате аудитория, която чака да бъде повлияна от вашата променяща правилата марка.

Ние ще ви помогне да достъгнете до нея с правилното таргетиране, ясни послания и креативни дизайни.

Дигитална агенция DMF

Как нашата услуга за реклама във Facebook може да ви помогне за увеличаване на приходите ви

facebook

Увеличаване на разпознаваемостта на марката ви

Използвайки различни рекламни формати вие можете да достигнете до различни аудитории, за да увеличите разпознаваемостта на вашата марка.

Чрез силата на изображението и видеото, вие можете да ангажирате аудиторията си с удобно за потребителя съдържание, което да предизвика реакция под формата на конверсии.

Ecommerce реклама

Използвайки Facebook Pixel вие можете да  увеличите продажбите на вашите продукти/услуги, разбирайки много по-добре поведението на потребителите.

С възможностите за рекламиране с продуктов карусел вие ще покажете вашите продукти в удобен формат, за да предизвикате покупка.

facebook-ecom
Facebook реклами с агенция DMF

Реклами, които носят резултати

Често задавани въпроси за рекламирането във Facebook

Цената на вашите Facebook реклами може да варира в широки граници в зависимост от множество фактори, включително вашата целева аудитория, рекламни цели, рекламно количество и конкуренция.

От съществено значение е да зададете бюджет, който е в съответствие с вашите рекламни цели, докато тествате различни рекламни стратегии, за да определите кое работи най-добре за вашата конкретна кампания. Facebook Ads Manager предоставя инструменти, които ни помагат да контролираме и оптимизираме вашите разходи.

Колко успешни ще бъдат Facebook рекламите за вашия бизнес зависи от вашите конкретни цели, целева аудитория и колко ефективно се управляват кампаниите.

Факторите, които ще вземем предвид, когато решаваме дали да използваме Facebook реклами за вашия бизнес, включват следното:

  • Целева аудитория
  • Качество на рекламата
  • Рекламни цели
  • Бюджет и ROI (възвръщаемост на инвестицията)
  • Насочване и оптимизация
  • Конкуренция
  • Дългосрочна стратегия

В крайна сметка стойността на рекламите във Facebook е субективна и зависи от уникалните обстоятелства на вашия бизнес. Много компании, с които си партнираме, постигнаха успех с рекламите във Facebook, тъй като подхождаме към тях стратегически, като същевременно наблюдаваме представянето им, за да гарантираме, че са в съответствие с вашите цели и бюджет.

Ето опростен преглед на това как ще работят вашите бъдещи реклами.

Създаване на реклама – Ще започнем със създаване на реклама във Facebook Ads Manager, избор на формат, задаване на вашия бюджет, дефиниране на целевата аудитория и установяване на целите.

Насочване – Facebook позволява прецизно насочване въз основа на демографски данни, поведение, интереси и др. Можем да достигнем до конкретна аудитория, която е най-вероятно да се ангажира с вашите реклами.

Система за търг – Платформата използва процес на търг, за да определи кои реклами да показва на потребителите. Когато някой отговаря на вашите критерии за целева аудитория, той ще отговаря на условията да види рекламата.

Наддаване – След това ще зададем стратегия за офериране за рекламите, която показва колко сте готови да платите за действието, което вашата аудитория предприеме. Това може да са кликвания, импресии, реализации и т.н. Facebook ще вземе предвид вашата оферта, качество на рекламата и уместност, за да определи дали рекламата ви се показва.

Разположение – Рекламата ще се показва на мета платформи (Facebook, Instagram, Audience Network & Messenger). Можем да изберем конкретни разположения или да оставим платформата да ги оптимизира за най-добри резултати.

Доставка – след това алгоритъмът на Facebook решава кога и къде да показва вашите реклами, за да увеличи максимално ефективността им. Качеството на вашата реклама, сумата на офертата и ангажираността ви ще повлияят на показването на тази реклама.

Рекламен търг – По време на търга вашата реклама ще се конкурира с други в рамките на същата аудитория, докато Facebook оценява коя реклама на кои потребители се показва.

Ангажираност – Потребителите, които видят вашата реклама, могат да се ангажират с нея, като кликнат, харесат, споделят и предприемат действие.

Измерване и оптимизиране – С различни анализи за проследяване на ефективността можем да анализираме показатели, включително честота на кликване, процент на реализация и възвръщаемост на разходите за реклама. Така можем да оптимизираме по-добре вашите реклами с течение на времето.

Контрол на бюджета – Като бизнес вие ще имате контрол върху разходите си за реклама. С помощта на нашите експерти можете да зададете различни бюджети, за да сте сигурни, че оставате в рамките на финансовите си ограничения.

Успехът с рекламите във Facebook често включва експериментиране, оптимизиране и непрекъснато наблюдение, за да постигнете рекламните си цели.