Дигитални решения за вашия бизнес

Programmatic реклама

Какво представлява и защо да използвате Programmatic рекламирането?
programmatic-advertising

Programmatic реклама

Programmatic рекламирането е съвкупност от методи за закупуването на реклама в интернет чрез използване на автоматизирани системи за вземане на решения, често на базата на социално-демографски и поведенчески данни за потребителите.

Дигитална агенция DMF

Защо да използвате Programmatic

Автоматизация

Програматик рекламата се извършва чрез автоматизирана технология, често чрез наддаване в реално време – Real-Time Bidding (RTB). Освен RTB закупуването може да се извършва и чрез специфични търгове или директни сделки.

Аудитория

При програматик рядко се плаща за някаква конкретна позиция, а по често – за целева аудитория с определени характеристики, които са заложени като изискване.

Целта е ясна – намаляване на времето за настройване и провеждане на кампании, подобряване на таргетирането и оттам – увеличаване на ефективността!

programmatic

За повече информация и условия за реклама може да се свържете с нас чрез формата за контакти. Ние предоставяме цялостни услуги за дигитален маркетинг, защото считаме че всички подходи в дигиталното пространство трябва да се допълват, за да ви помогнат да постигнете целите си.